mandag 23. juli 2012

Sommer, sommer, sommer ?

Ja, er det nå virkelig det?  Var denne på bildet over, en trofast kamerat de 3 ukene du hadde ferie? Eller kanskje ferien ikke har startet og du fortsatt har noen dager igjen på jobb? Vel, ikke så mye å gjøre med det.... eller er det det?!  Jeg rett og slett bobler over av ideer!:) Følg med:
Du fisker opp telefonen av den gjennomvåte vesken/bag'en, og ringer til dine "artsfrender" innen scrapbooking og kortlaging. Fyr gjerne i peisen og tenn lys ( disse kan, om ingen er allergisk, være  med duft) Rydd spisestuebord/kjøkkenbord (litt), sleng på litt kaffe og kok opp te-vann. ( kan jo hende at du har Engelske venner/venninner). Dernest finner du frem alle dine hobby-ting og venter:) Det som kan være lurt i forkant, ( her snakker vi om noen skarve dager), er å logge på facebook, tusle inn på Everyday Moments sin side, og rett og slett få inspirasjon, eller rett og slett bestille noe av alt det flotte, og nye tingene vi har fått inn innen kortlaging.
Venner ringer på døren, ivrig etter å komme inn, for det har ikke sluttet å regne.
Da kan regn være regn, og det er duket med en aften sammen med gode venner. Og, dersom kreativiteten uteble den kvelden, gjør det ingen ting, for timene forsvant sammen med gode venner/venninner:

Fortsatt god sommer :)

Ingen kommentarer: