onsdag 21. mars 2012

Spellbinder Dies using the Big Shot Machine

Liten maskin - store muligheter

Tenkte jeg skulle skrive litt om Big Shot'en jeg. Kanskje dere ikke har hørt om den før, eller kanskje har Big Shot'en vært en del av livet deres lenge?

 Mitt første møte med Big Shot'en, utviklet seg i rekordfart, til et nært og godt "forhold". Nye spellbinders har blitt kjøpt inn, og jeg har "sveivet" frem ene kreasjonen etter den andre.

 For tiden har "forholdet" en pause, men kjenner jeg meg rett, er det ikke lenge til undertegnede svinger innom boden, henter frem Big Shot'en, finner frem de nyinnkjøpte spellbinders'ne og vips,  "forholdet" blomstrer som aldri før. :) Det er uante muligheter med denne lille luringen  tør jeg påstå .

fredag 16. mars 2012

Esken med det rare i !

Så lenge en har en slik eske, er alt i "boks". Bare se her hva en kan gjøre med en tepose-eske i papp.


Nydelig pyntet, med herlige detaljer. Bare se på de flotte bena på bildet under! Her er det virkelig fantasien som setter grenser.

Kan pyntes som den tepose-esken som den er, eller pyntes maskulint til far i huset, der han kan samle de små "dingsebomsene"som ligger og flyter :)     

Eller å magisk forvandle det til et smykkeskrin? Det er opp til deg hvordan du ønsker å dekorere esken :)  

Giveaway

Vi kjører i gang med giveaway nummer 2.

Har svigermor annonsert sin ankomst i nærmeste fremtid? Uansett hvem som stikker innom, liker vel alle å imponere litt? Dette har DU mulighet til nå :)

Bli med på vår giveaway, og du har muligheten til å "stikke av" med dette lekre  Kakefatet i Zink. Som avbildet, kan en ha inntil 3 fat (medfølger ikke) med de lekreste kaker i stativet.
Her er det bare til å "hive seg rundt", og vi sitter klar med penn & papir :)

1 lodd for kommentar
1 lodd for link
1 lodd for følger
1 lodd for å dele bloggen på Facebook

Trekning 15 april 2012

Lykke til!

And the winner is.....



Som seg hør og bør, ved en trekning, var alle forberedelser gjort. Loddene ble puttet i en boks, så ble de "shaken, not stirred". Og, taaaadaaa, en hyggelig ung dame, som var på vår hobbycafe, trakk vinneren. Applaus ble det også. Så ragna_marie, gratulerer til deg. :) Følg med, for snart er det duket for vår andre Giveaway.

lørdag 3. mars 2012

Fargerike stempler

Inspirasjon for dere som bruker våre Touch Twin Markers eller som kunne tenke seg å lære.

Vi har alle 168 fargene.


http://www.youtube.com/watch?v=uh8fc7LHMM0&feature=share

Et lite trykk

Mildvær i luften, småfuglene varsler om at våren  snart kommer for fullt.

Nydelige dager som inviterer til å bli utnyttet til det fulle. Når disse dagene er her, blir vi som maur som tusler ut av tuen etter en lang vinter. Vi strekker oss etter de få, men sårt etterlengtede solstrålene som terger oss.

Noen av oss begynner  med innkjøp av diverse til hagen,noen begynner med båtpuss, mens andre ser frem til konfirmasjon, enten som vertskap eller gjest.

Kanskje kan et hjemmelaget konfirmasjonskort, eller invitasjon til denne store begivenheten gjøre "det lille ekstra"?


Her er et lite "knippe" av nye stempler.